• Scherpe prijzen
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen voorraad

Welkom in de webshop van JRV Products uit Heino!

Cart:

Mijn winkelwagen

Blindklink producten

Wij leveren alle blindklink producten van Qonnect fasteners, deze producent combineert een hoge kwaliteit aan een scherpe prijs.

Blindklink producten worden gebruik om op een eenvoudige manier twee delen aan elkaar te bevestigen. Dit kan doormiddel van popnagels waarbij, vaak vanaf één zijde, twee plaatdelen aan elkaar worden bevestigd. Ook wel blindklinken genoemd. De andere zijde is namelijk vaak niet te bereiken. Bij blindklinken wordt de popnagel (klinknagel) gestoken in het gat dat in beide plaatdelen zit. Een popnagel bestaat uit een holle klinknagel met een metalen nagelpen. Met behulp van een popnageltang worden de platen tegen elkaar aan gedrukt. De nagelpen breekt af op de afsnoering van de popnagel.

Een ander blindklinkproduct zijn blindklinkmoeren. Met blindklinkmoeren plaatst u schroefdraad in dunwandige producten zoals metalen platen en ronde buizen. Bij het vast- of losdraaien van een bout draait de blindklinkmoer niet mee. Dit maakt het een zeer praktisch bevestigingsmiddel. We leveren blindklinkmoeren in een aluminium, staal verzinkt of rvs uitvoering met een klein verzonken kop, een STD verzonken kop en een cilinderkop. 

Productspecificaties

© 2016 JRV Products. Alle rechten voorbehouden.