• Scherpe prijzen
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen voorraad

Welkom in de webshop van JRV Products uit Heino!

Cart:

Mijn winkelwagen

Technische sprays

Wednesday, 11 July 2018

staalkabelJRV Products heeft in zijn assortiment de technische sprays van soudal. De juiste sprays voor het smeren & beschermen, voor de industriële toepassing en het reinigen. 

 

Lees meer

De mogelijkheden met staalkabel

Friday, 09 November 2018


staalkabelStaalkabel bevestigingsmateriaal, kettingen, persmoffen en sluitingen vindt u in vele variaties in onze webshop. Onze RVS staalkabels staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen. U kunt bij ons staalkabels op maat laten maken of u kunt de staalkabels zelf verwerken met behulp van kabelgereedschap.

 

Lees meer

Nieuwe maten Woodies schroeven

Friday, 23 March 2018

Sinds kort zijn er extra maten van de Woodies schroeven toegevoegd in onze webshop. De Woodies Ultimate schroeven zijn zeer geschikt om, zonder voor te boren, in bijna iedere houtsoort verwerkt te worden.

 

Lees meer

Het verwerken van ankers

Tuesday, 23 January 2018

Vanaf januari 2018 is er een uitgebreid assortiment doorsteekankers en ankerstangen toegevoegd aan onze webshop. Het merk KALM heeft een breed assortiment en is van zeer goede kwaliteit voor een uitstekende prijs.

 

Lees meer

Aanschaf AED

Thursday, 21 December 2017

JRV Products heeft een AED (defribillator) aangeschaf, deze staat uiteraarrd ook ter beschikking van de omgeving.

Lees meer

Dealer van KS TOOLS

Tuesday, 14 November 2017

Vanaf heden zijn wij dealer van het merk KS TOOLS, professioneel handgereedschap van de hoogste kwaliteit. Met een breed assortiment kan bijna elk soort handgereedschap geleverd worden.

 

Lees meer
© 2016 JRV Products. Alle rechten voorbehouden.