• Scherpe prijzen
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen voorraad

Welkom in de webshop van JRV Products uit Heino!

Cart:

Mijn winkelwagen

De mogelijkheden met staalkabel

Saturday, 09 November 2019

staalkabelStaalkabel bevestigingsmateriaal, kettingen, persmoffen en sluitingen vindt u in vele variaties in onze webshop. Onze RVS staalkabels staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen. U kunt bij ons staalkabels op maat laten maken of u kunt de staalkabels zelf verwerken met behulp van kabelgereedschap.

 

Lees meer

RVS-A2 of RVS-A4?

Thursday, 18 April 2019

a2a4RVS-A2 (A304) is beperkt corrosie bestendig. En RVS-A4 (A316) is zeewaterbestendig en tevens bestand tegen diverse logen en zuren.

 

Lees meer
Labels:

Rotec Metaal- en Hamerboren

Wednesday, 13 March 2019

Boren

Rotec biedt een breed, diep en compleet assortiment gereedschappen aan voor de metaal- en houtbewerkende industrie en de bouwindustrie. Een deel hiervan is al eenvoudig online te bestellen in onze webshop. Hierbij een deel van het metaal- en hamerboren assortiment.

 

Lees meer

Veiligheidsschroeven

Wednesday, 23 January 2019

Torx-PIN

Nieuw in onze webshop zijn de veiligheidschroeven Torx-PIN. Deze schroef is een veel toegepaste anti-inbraakschroef. TORX-PIN is een Torx bit-opname met een pin in het midden. Deze zorgt ervoor dat de schroeven niet met een normaal Torx gereedschap kunnen worden verwijderd. Deze Torx veiligheidsschroeven vereisen een speciaal passend stuk gereedschap. Bit-opname is Torx met pin. De TORX-PIN anti-inbraakschroeven zijn verkrijgbaar als zelftappende plaatschroef en als metaalschroef met metrische draad.

Lees meer

Technische sprays

Wednesday, 11 July 2018

staalkabelJRV Products heeft in zijn assortiment de technische sprays van soudal. De juiste sprays voor het smeren & beschermen, voor de industriële toepassing en het reinigen. 

 

Lees meer

Nieuwe maten Woodies schroeven

Friday, 23 March 2018

Sinds kort zijn er extra maten van de Woodies schroeven toegevoegd in onze webshop. De Woodies Ultimate schroeven zijn zeer geschikt om, zonder voor te boren, in bijna iedere houtsoort verwerkt te worden.

 

Lees meer

Het verwerken van ankers

Tuesday, 23 January 2018

Vanaf januari 2018 is er een uitgebreid assortiment doorsteekankers en ankerstangen toegevoegd aan onze webshop. Het merk KALM heeft een breed assortiment en is van zeer goede kwaliteit voor een uitstekende prijs.

 

Lees meer

Aanschaf AED

Thursday, 21 December 2017

JRV Products heeft een AED (defribillator) aangeschaf, deze staat uiteraarrd ook ter beschikking van de omgeving.

Lees meer
© 2016 JRV Products. Alle rechten voorbehouden.