Nieuw in onze webshop zijn de veiligheidschroeven Torx-PIN. Deze schroef is een veel gebruikte anti-inbraakschroef. Hierbij bieden wij een overzicht van de veiligheidschroeven die online bij ons te bestellen zijn via onze webshop. 


 

DIN 7981 Torx-PIN

DIN 7981 Bolkop Torx-PIN

Veiligheids plaatschroef met bolle cilinderkop (CK) en TORX-PIN opname. TORX-PIN is een Torx bit-opname met een pin in het midden. Deze zorgt ervoor dat de schroeven niet met een normaal Torx gereedschap kunnen worden verwijderd. De TORX-PIN plaatschroeven met cilinderkop zijn van roestvaststaal RVS A2. Deze Torx veiligheidsschroeven vereisen een speciaal passend stuk gereedschap. Bit-opname is Torx met pin.

 


 

DIN 7982 Torx-PIN

DIN 7982 Verzonken kop Torx-PIN

Veiligheids plaatschroef met platte verzonken kop (VK) en TORX-PIN opname. TORX-PIN is een Torx bit-opname met een pin in het midden. Deze zorgt ervoor dat de schroeven niet met een normaal Torx gereedschap kunnen worden verwijderd. De TORX-PIN plaatschroeven zijn van roestvaststaal RVS A2. Deze Torx veiligheidsschroeven vereisen een speciaal passend stuk gereedschap. Bit-opname is Torx met pin.

 


 

DIN 7991 Verzonken kop Torx-PIN DIN 7991 Veiligheidschroef

Veiligheids metaalschroef met platte verzonken kop (VK) en TORX-PIN opname. TORX-PIN is een Torx bit-opname met een pin in het midden. Deze zorgt ervoor dat de schroeven niet met een normaal Torx gereedschap kunnen worden verwijderd. De TORX-PIN metaalschroeven zijn van roestvaststaal RVS A2. Deze Torx veiligheidsschroeven vereisen een speciaal passend stuk gereedschap. Bit-opname is Torx met pin.
 
 

ISO 7380 Laagbolkop Torx-PIN

ISO 7380 veiligheidsschroeven

Veiligheids metaalschroef met lage bolle cilinderkop (CK) en TORX-PIN opname. TORX-PIN is een Torx bit-opname met een pin in het midden. Deze zorgt ervoor dat de schroeven niet met normaal Torx gereedschap kunnen worden verwijderd. De TORX-PIN metaalschroeven met cilinderkop zijn van roestvaststaal RVS A2. De cilinderschroeven zijn gelijkend ISO 7380. Deze Torx veiligheidsschroeven vereisen een speciaal passend stuk gereedschap. Bit-opname is Torx met pin.

 

 


 

Haakse sleutel Torx-PINHaakse sleutel Torx-PIN

Haakse sleutel voor het verwerken van veiligheidsschroeven met TORX-PIN indruk. TORX-PIN is een Torx met een pin in het midden. Dit is het juiste gereedschap om deze schroeven te verwerken.

 

 


 

Schroefbit Torx-PINBits Torx-PIN

Schroefbit voor veiligheidsschroeven met TORX-PIN indruk. TORX-PIN is een Torx met een pin in het midden. Deze bits zijn te plaatsen in een bithouder voor het verwerken van de veiligheidschroeven.

 


Voor meer vragen en andere veiligheidschroeven neem gerust contact met ons op.