Staalkabel bevestigingsmateriaal, kettingen, persmoffen en sluitingen vindt u in vele variaties in onze webshop. Onze RVS staalkabels staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen. U kunt bij ons staalkabels op maat laten maken of u kunt de staalkabels zelf verwerken met behulp van kabelgereedschap.


 

Staalkabel

Staalkabel

Roestvrij staalkabels worden toegepast in omgevingen waar de staalkabel niet mag roesten. De rvs staalkabels van JRV Products zijn zeewaterbestendig en kunnen in vochtige ruimtes gebruikt worden. Zo kunt u onder andere kiezen uit geplastificeerde staalkabels die voorzien van een transparante pvc-laag.

 


 

Persmoffen koper/kopervernikkeld

Persmoffen

Persmoffen worden gebruikt om lussen in staalkabel te maken, met behulp van een persmoftang wordt de persmof op de kabels geklemd. In de lus wordt vaak ter versteviging een puntkous geplaatst.

De persmoftangen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar om zo makkelijk mogelijk te kunnen werken. 


 

ESS Terminals Walsterminals ESS

In plaats van een lus kan er aan het uiteinde van de staalkabel een walsterminal worden gezet. De ESS terminals kunnen er ter plekke worden aangezet mbv een hydraulische perstang
 
Een andere optie is om de terminals er machinaal aan te walsen. Neem hiervoor contact met ons op.
 
 

Op maat knippen

Felco kabelschaar

Het op maat knippen van uw staalkabel kan doormiddel van onze Felco draad-en kabelscharen. U kunt ook uw staalkabel op maat bestellen dan knippen wij uw kabel op maat. Vraag naar de mogelijkheden.


 

EASY RollEasy roll

Met de Easy Roll haspel afroller wordt het verwerken van uw staalkabelrollen een stuk makkelijker. De haspel afroller is drievoudig te verstellen zodat elk formaat haspel op de Easy Roll geplaats kan worden. De technisch hoogwaardige aluminium constructie is licht in gewicht en maakt het mogelijk om kabel haspels tot 120cm doorsnede en een breedte van 50cm te verwerken.

 


 

Staalkabel op maat

Staalkabel op maat

Wij leveren ook maatwerk staalkabel, hierbij moet u denken aan rvs staalkabels die toegepast worden in balustrades,omheiningen, afscheidingen, zonneschermen/doeken, verstaging voor boten etc. Deze rvs staalkabels kunnen wij in de kwaliteiten 1x19 (stugge kabel), 7x7 (middel soepele kabel) of 7x19 (soepele kabel) op maat maken en aan de uiteinden voorzien van de gewenste terminals 

Alles wordt in RVS-A4 kwaliteit samengesteld waarbij maatwerk op lokatie ook mogelijk is met onze mobiele walsmachine, aangezien er veel mogelijk is kunt u het beste even contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken.(met schroefdraad, gaffel, of oog) met of zonder spanner.

Kijk hier voor enkele projecten die wij eerder hebben uitgevoerd.


Voor meer vragen en mogelijkheden neem gerust contact met ons op.