*** In verband met eindejaarssluiting zijn wij gesloten van 23 december t/m 1 januari, in deze periode gedane bestellingen worden vanaf 2 januari verwerkt en verstuurd ***

  • Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Breed assortiment
  • Ruime voorraad
  • Heeft u vragen, bel of mail ons gerust

Welkom in de webshop van JRV Products uit Heino!

Cart:

Mijn winkelwagen

Machines

Wij zijn trotse dealer van Milwaukee powertools, een toonaangevend powertools merk met een zeer uitgebreid assortiment professionele machines, hieronder vindt u de actuele nieuwsbrochure van Milwaukee. 

Hieronder bieden wij een aantal machines uit de 12 volt en 18 volt serie aan, hier vindt u alleen de krachtige en meest gangbare koolborstelloze Fuel modellen, uiteraard kunnen wij ook alle andere machines van Milwaukee leveren, neem voor een aanbieding hiervoor gewoon contact met ons op.

De M12 machines zijn vooral voor lichtere en middelzware toepassingen, denk hierbij aan installatie werkzaamheden, (steigerhouten) meubelbouw, interieurbouw, allround gebruik in / rondom de woning etc., deze machines zijn krachtiger dan menig 14,4 Volt machine van andere topmerken. De M18 machines zijn vooral voor de zwaardere professionele toepassingen, denk hierbij met name aan toepassingen in bouw, automotive, installatiesector en industrie enz.

Bedenk vooral bij de 1e aanschaf goed welke werkzaamheden u in de toekomst mogelijk ook wilt gaan doen met accumachines door uitbreiding van uw machinepark, dit is namelijk mede bepalend voor uw keuze voor 12 Volt of 18 Volt serie en voorkomt een eventuele teleurstelling achteraf. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies.

Milwaukee folder

© 2016 JRV Products. Alle rechten voorbehouden.